Nationale week zonder vlees : Een kwalitatief onderzoek naar doelgroepen voor de Nationale Week Zonder Vlees: ouderen in zorginstellingen
Spijker, Manon (Student); Veldhuis, Marike (Student); van Eden, Joke; Mazel, Toni
Beter leren doceren door zelfregulerend leren
van Langen, Sanne (Student); Broers, Fabian
Fit op de werkvloer : Het effect van een bedrijfsinterventie over voedingsadvies en lichaamsbeweging op lichaamssamenstelling, eetgedrag en beweegpatroon van de vrouwelijke werknemers van De Boshoeve
Snelders, Dylan (Student); Tjan, Claudia (Student); Booij, Yvonne; Zijlstra, Hanne
Een sprong in het diepe : het verschil tussen differentiëel en traditioneel leren methoden
Adrichem, Cas (Student); van Doorn, Hemke
De preoperatieve eiwitinname van TAVI-patiënten
Dros, Emma (Student); de Vries, Janneke (Student); van der Palen, Linda; van der Werf, Miriam
The Food Lab HvA : Een case study naar studenttevredenheid en duurzaamheid binnen de catering
van Essen, Kjelld (Student); Vierbergen, Lars (Student); Mulders, Janne
Het verloop van de vetvrije massa index bij kinderen van 6 tot en met 12 jaar in Amsterdam
Gooijer, Mirthe (Student); Scheerman, Danique (Student); Booij, Yvonne
‘Focus of attention’ bij het verspringen in het Primair Onderwijs
Herber, Jorn (Student); van Doorn, Hemke
Validatieonderzoek van de EiFit-app : Een cross-sectioneel en observationeel onderzoek: Is de EiFit-app een valide meetinstrument om patiënten met een te lage eiwit- en energie-inname tijdens de ziekenhuisopname te identificeren?
Schiferli, Nova (Student); Thöne, Chrisje (Student); Both-Zuur, Annemarie; Tieland, Mike; de Zoete, Emilie
Vergroting duurzaamheid van het food & beverage concept bij Stayokay Utrecht – Bunnik
Fraza, Rosa (Student); Engeberink, Mariëlle