Wat zeggen prestatie indicatoren écht over biodiversiteit?
Voeten, M.M. (Lector); Besseling, L.; Biggelaar, L. van den; Jansen, C.; Linde, B. van der; Maas, D.; Noordwijk, T. van
Cross-secional study to map nutritional quality of meat, fish, and dairy alternatives in Dutch supermarkets according to the Dutch food-based dietary guidelines and nutri-score
Huybers, S. (Lid Lectoraat); Roodenburg, A.J.C. (Lector)
Modelling health and economic impact of nutrition interventions
Dötsch-Klerk, M.; Bruins, M.J.; Detzel, P.; Martikainen, J.; Nergiz-Unal, R.; Roodenburg, A.J.C. (Lector); Gulden Pekcan, A.
Gebiedsvenster natuurinclusieve landbouw
Schaap, A.; Willems, E.; Vuuren, K. van
Mapping welfare
Hofstra, G. (Lid Lectoraat); Roelofs, J. (Lid Lectoraat); Rutter, S.M.; Erp-van der Kooij, E. van; Vlieg, J. de
Voedselproductie in een circulaire economie
Bakker, R.R.C. (Lector)
Comparison between the choices five-level criteria and nutri-score
Konings, J.J.C.; Smorenburg, H.; Roodenburg, A.J.C. (Lector)
Implementeren van data gestuurde landbouw
Potten, R. (Student); Verhoofstad, L. (Student); Bakker, M. de; Oene, P.M. van
Kringloopanalyse binnen de bloembollensector in de Duin- en Bollenstreek
Crooijmans, J. (Student); Wijnker, J. (Student); Schaap, A.; Kirchholtes, U.; Ruiten, C. van