De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

Effect boerderijmanagement op de smaak van rauwe melk

Effect boerderijmanagement op de smaak van rauwe melk

Samenvatting

Heeft de wijze waarop een melkveehouder zijn bedrijf runt invloed op de smaak en de samenstelling van rauwe melk? ARC Food & Dairy van hogeschool Van Hall Larenstein deed daar oriënterend onderzoek naar, in opdracht van Boerengilde en NoorderlandMelk.

OrganisatieVan Hall Larenstein
LectoraatZuivelprocestechnologie
Gepubliceerd inZuivelZicht BDUvakmedia, Barneveld, Vol. 110, Uitgave: 1, Pagina's: 24-25
Datum2018-01-01
TypeArtikel
ISSN0165-8573
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk