De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

De juiste positionering voor DUOCORE

Rechten:

De juiste positionering voor DUOCORE

Rechten:

Samenvatting

Het hebben van een goede positionering wordt steeds belangrijker voor bedrijven. Online aanbieders maken het voor fysieke winkels steeds moeilijker om te bestaan, ook voor de drukkerijen. DUOCORE is een drukkerij waarbij sinds kort ook creatie, sign en buitenreclame mogelijk is. Het is voor een drukkerij niet geheel vanzelfsprekend om deze extra’s te bieden. Voor DUOCORE is het daarom noodzakelijk om duidelijk te maken aan klanten dat het bedrijf nog steeds drukt maar ook dat er meer in huis is.
Het doel van dit positioneringsplan is om DUOCORE een dusdanige onderscheidende positionering aan te leveren die zowel de huidige als potentiële klanten op de hoogte stelt van de mogelijkheden van DUOCORE. Hierin is het dan belangrijk dat ook intern bij DUOCORE zelf de mogelijke aanpassingen worden doorgevoerd om zo de klanten optimaal te kunnen bedienen.
De volgende onderzoeksdoelstelling is geformuleerd: Inzicht geven in de aspecten die medewerkers van DUOCORE belangrijk vinden aan een communicatiebureau en drukkerij ten einde een brand positioning statement op te leveren aan DUOCORE.

Toon meer
OrganisatieHogeschool Leiden
OpleidingCommerciële Economie
AfdelingFaculteit M&B
PartnersDUOCORE
Datum2018-06-13
TypeBachelor
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk