De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

Afstudeerscriptie DearBytes

Voor een vrije en digitale wereld

Rechten:

Afstudeerscriptie DearBytes

Voor een vrije en digitale wereld

Rechten:

Samenvatting

DearBytes (sinds kort onderdeel van KPN) is een van de leidende IT-securityspecialisten van Nederland. Samen strijden zij voor een digitaal Nederland waarin iedereen vrij en veilig de voordelen van digitalisering kan benutten. DearBytes heeft als doel de bedrijven bescherming te bieden tegen cybercrime. Van bewustwording tot netwerksecurity en databeveiliging. DearBytes beschikt over een zeer uitgebreid portfolio aan securityoplossingen. Van malwarebescherming, mobiele beveiliging, securitymonitoring- en detectie tot en met complexe netwerkoplossingen. Daarnaast bieden zij passend advies met betrekking tot securitybeleid en processen.
DearBytes is door investeringen in de laatste jaren gepositioneerd om de nummer één Managed Security Service Provider van Nederland te worden. DearBytes streeft ernaar om organisaties aan de hand te nemen en ze digitaal steeds weerbaarder te maken, met een pragmatische aanpak gericht op continue verbetering. Het portfolio van DearBytes omvat: products & support, professional services inclusief een security operations center van waaruit 24/7 preventie-, detectie- en responsediensten geleverd worden aan klanten.
DearBytes verwacht dat de loyaliteit van haar klanten verhoogd kan worden. Door middel van een marketingonderzoek wil DearBytes antwoord krijgen op de vraag hoe zij dit kunnen verhogen en onderzoeken welke communicatiemiddelen ingezet kunnen worden om dit te bewerkstelligen.
Bij dit probleem is de volgende probleemstelling geformuleerd: Op welke manier kan DearBytes haar klantloyaliteitsniveau verhogen onder de huidige klanten en dit realiseren bij potentiële klanten?

Toon meer
OrganisatieHogeschool Leiden
OpleidingCommerciële Economie
AfdelingFaculteit M&B
PartnerDearBytes
Datum2018-06-14
TypeBachelor
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk