De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

Webplatform Lopend Vuurtje

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Webplatform Lopend Vuurtje

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Samenvatting

Dit afstudeerverslag gaat over het afstudeerproject van Jory Hogeveen, studerende aan de Hogeschool Utrecht, opleiding Mediatechnologie. Mediatechnologie is een opleiding die zich richt op vele onderdelen in de wereld van media. Zo wordt er aandacht besteed aan zowel programmering als design, zowel audio als video en zowel marketing als management.

Het project gaat over een webplatform voor het lespakket Lopend Vuurtje van de organisatie World Peace Flame. Dit lespakket is bedoeld voor kinderen van basisscholen en andere organisaties om bewustzijn van vrede en omgang met de medemens te bevorderen. In het lespakket zit een gids voor de leerdracht, een werkboekje voor de kinderen, een "goed nieuws krant" en een CD.
Het webplatform moet een middelpunt vormen voor dit lespakket. Zowel kinderen als docenten en ouderen moeten op dit webplatform terecht komen. Voor kinderen moeten er pagina's gemaakt worden om bijvoorbeeld spelletjes te kunnen spelen en video en/of fotomateriaal te bekijken. Voor docenten en ouders is het belangrijk dat ze informatie zoals doelstellingen en achtergrond van het lespakket kunnen vinden.
Een ander onderdeel is dat scholen zich kunnen aanmelden op het webplatform en hier een pagina kunnen aanmaken.

Toon meer
OrganisatieHogeschool Utrecht
OpleidingMediatechnologie
AfdelingICT
Datum2011-05-22
TypeBachelor
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk