Blockchain for Organic Food Traceability
Case Studies on Drivers and ChallengesWij hanteren het label Open Access voor onderzoek met een Creative Commons licentie. Door een CC-licentie toe te kennen, geeft de auteur toestemming aan anderen om zijn of haar werk te verspreiden, te delen of te bewerken. Voor meer informatie over wat de verschillende CC-licenties inhouden, klik op het CC-icoon. Alle rechten voorbehouden wordt gebruikt voor publicaties waar enkel de auteurswet op van toepassing is.
Blockchain for Organic Food Traceability
Case Studies on Drivers and ChallengesWij hanteren het label Open Access voor onderzoek met een Creative Commons licentie. Door een CC-licentie toe te kennen, geeft de auteur toestemming aan anderen om zijn of haar werk te verspreiden, te delen of te bewerken. Voor meer informatie over wat de verschillende CC-licenties inhouden, klik op het CC-icoon. Alle rechten voorbehouden wordt gebruikt voor publicaties waar enkel de auteurswet op van toepassing is.
Samenvatting
From the article: "This article evaluates the application of blockchain technology to improve organic or fair-trade food traceability from “Farm to Fork” in light of European regulations. This study aims to shed light on the challenges in the organic food chain to overcome, the drivers for blockchain technology, and the challenges in current projects."
Organisatie | Hogeschool Utrecht |
Afdeling | Kenniscentrum Digital Business & Media |
Lectoraat | Procesinnovatie en informatiesystemen |
Gepubliceerd in | Frontiers in Blockchain, policy and practice reviews Frontiers Media SA, Lausanne, Switzerland, Vol. 3, Uitgave: 567175., Pagina's: 1-13 |
Datum | 2020-09-30 |
Type | Artikel |
DOI | 10.3389/fbloc.2020.567175 |
Taal | Engels |