De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

Het ontslag op staande voet in de beslisboom van Berkeley Bridge

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Het ontslag op staande voet in de beslisboom van Berkeley Bridge

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Samenvatting

Bij dit onderzoek is bekeken of de drie deelvereisten van het ontslag op staande voet verwerkt konden worden in de beslisboom van Berkeley Bridge, zodat voorspeld kan worden of het ontslag op staande voet terecht is gegeven. Hierdoor stond de volgende centrale vraag gedurende dit onderzoek centraal: op welke wijze dienen de drie deelvereisten van het ontslag op staande voet verwerkt te worden in de beslisboom van Berkeley Bridge, zodat te voorspellen is of een ontslag op staande voet terecht is gegeven.

Om deze centrale vraag te kunnen beantwoorden is allereest ten overstaan van elk deelvereiste bekeken wat de essentie van dat deelvereiste is. Zodra vast stond welke onderwerpen van belang waren bij het deelvereiste, zijn hieruit vervolgens vragen voor de beslisboom opgesteld.

Uit dit onderzoek is vervolgens gebleken dat het mogelijk is de drie deelvereiste van het ontslag op staande voet te verwerken in de beslisboom, zodat voorspeld kan worden of het ontslag op staande voet terecht is gegeven. Hierbij dient wel de kanttekening te worden gemaakt, dat de beslisbom die uit die onderzoek is voorgekomen alleen de hoofdlijnen van de het ontslag op staande voet omvat. Het was namelijk niet mogelijk uitzonderingen te verwerken in de beslisboom.

Toon meer
OrganisatieJuridische Hogeschool Avans-Fontys
AfdelingJHS Juridische Hogeschool Avans-Fontys
PartnersJuridische Hogeschool Avans-Fontys
Datum2016-06-01
TypeBachelorscriptie
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk