Details

Titel

An evaluation of hygienic practices in the small scale broiler supply chain in Amman Province

Documenten
Auteur
Hussein Yacoub Abdallah Hawileh, H.Y.A. (student)
Organisatie
Van Hall Larenstein
Instituut
Agricultural Production Chain Management
Rubriek
Techniek
Natuur & Landbouw
Trefwoorden
vleeskuikens, vleeskuikenouderdieren, ketenmanagement, hygiëne, veterinaire hygiëne, voedselveiligheid, jordanië, broilers, broiler breeders, supply chain management, hygiene, veterinary hygiene, food safety, jordan
Soort object
Bachelorscriptie
Taal
Engels
Datum
2012
Begeleider
Verschuur, M.
Waardering
0 Sterren (0)
Omvang
57 p
Formaat
application/pdf
Rechten
Wageningen University & Research
Registratie
2053735
Deel dit document
Share

Waardeer

Vooraf:

De HBO Kennisbank geeft gebruikers de mogelijkheid om te reageren op de inhoud van de website met als doel het stimuleren van en het uitwisselen en voortbouwen op kennis. De HBO Kennisbank behoudt zich het recht voor om teksten op de site aan te passen of te verwijderen.

Het adres wordt niet weergegeven
Geef een waardering *
Neem de code over
* Verplichte velden