De invloed van verschillende bemestingsregimes op de smaak en nutritionele waarde van bloemkool
Floor van der Marel (Student); Demy Huijsman (Student); Romée Wildeman (Student)
Pilot stakeholderanalyse duurzame eiwittransitie
Femke Verhoeve (Student)
Raising Awareness for Agrifood in Secondary Schools with a Genomics Cookbook
Feike van der Leij (Lector); Jeannette M.A. Nieuwenhuis (Onderzoeker); Gerry Kouwenhoven (Onderzoeker)
Het belang van vitamine D in tijden van corona
Fiep Kleine (Student); Jeroen van der Kooy (Student); Elisa van Lier (Student)
Carnitine
Runan Chen (Student); Deniz Erbay (Student); Jeffrey Gerekink (Student); Lauren Moerkerk (Student); Jill Ongering (Student); Kevin Schaper (Student); Feike van der Leij (Lector)
Thuiswonende ouderen kampen met ondervoeding
D.S. Blom (Student); K.H. van Delft (Student); Z. Slort (Student); R. van der Tak (Student)
Goud Zichtbaar maken
Gerry Kouwenhoven (Onderzoeker); Patrick Huntjens (Lector); Nelleke Kreike (Lector); Feike van der Leij (Lector); Woody Maijers (Lector); Frens Pries (Lector)
Sociale en psychologische last van dysfagie: de impact en behandelingen
Dyma Huson (Student); Tessa Nieuwenhuis (Student)
De kracht van smaak!
Feike van der Leij (Lector)
De kracht van smaak! (Video van de rede)
Feike van der Leij (Lector)