Smaak- en reukverlies bij COVID-19 patiënten en de kansen voor food innovatie
Tessa van Bueren (Student); Feike van der Leij (Lector); Marinka Gelevert (Begeleider); Wendy Weeland (Begeleider)
Evidence for sex‑specific intramuscular changes associated to physical weakness in adults older than 75 years
Jelle de Jong (Phd); Lars Verschuren (Onderzoeker); Martien Caspers (Onderzoeker); Marjanne van der Hoek (Onderzoeker); Feike van der Leij (Lector); Robert Kleemann (Onderzoeker); Anita van den Hoek (Onderzoeker); Arie Nieuwenhuizen (Onderzoeker); Jaap Keijer (Onderzoeker)
Vitaal & Voedzaam
Leonie Fotiadis; Tom Duurland; Francis Bak; Feike van der Leij (Lector); R.J.J. Gobbens (Lector); Marinka Gelevert (Docent); Jellie Zuidema (Onderzoeker)
Sleutelvariabelen voor Gebiedsgerichte aanpak Natuurinclusieve Landbouw: een multi-level en multi-dimensionaal systeemperspectief
Patrick Huntjens (Lector); Janne van den Akker (Onderzoeker)
Molecular insights into human taste perception and umami tastants: A review
Johan Diepeveen (Student); Tanja C.W. Moerdijk-Poortvliet (Onderzoeker); Feike R. van der Leij (Lector)
Interactions between Diffuse Light and Cucumber (Cucumis sativus L.) Canopy Structure, Simulations of Light Interception in Virtual Canopies
Yingyu Zhang (Onderzoeker); Juan Yang; Marinus van Haaften (Onderzoeker); Linyi Li; Shenglian Lu; Weiliang Wen; Xiuguo Zheng; Jian Pan; Tingting Qian (Onderzoeker)
Voedselveiligheid van uienreststromen
Els van Uffelen (Onderzoeker)
De invloed van verschillende bemestingsregimes op de smaak en nutritionele waarde van bloemkool
Floor van der Marel (Student); Demy Huijsman (Student); Romée Wildeman (Student)
Waar gaat het fout?
Marjolein van Woerkom; Gerry Kouwenhoven (Associate Lector)
Duurzame bedrijfsovername
Gerry Kouwenhoven (Associate Lector); Steven Kaptein; Peter van Schie (Docent); Teffany Kartopawiro (Docent); Edwin Weesie; Judith van Helvert-Beugels; Bart Hoogeboom