De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Deel deze publicatie

Het kennisniveau over dierlijke en plantaardige voedingsproducten

een onderzoek naar het verschil in kennisniveau van vier Nederlandse consumentengroepen over dierlijke en plantaardige voedingsproducten

Open access

Het kennisniveau over dierlijke en plantaardige voedingsproducten

een onderzoek naar het verschil in kennisniveau van vier Nederlandse consumentengroepen over dierlijke en plantaardige voedingsproducten

Open access

Samenvatting

Ondanks dat een groot deel van de Nederlanders aangeeft zich zorgen te maken over klimaatveranderingen, volgt momenteel maar een klein deel van de Nederlanders een duurzaam voedingspatroon. Een mogelijke oorzaak hiervan is het ontbreken aan kennis over dierlijke en plantaardige voedingsproducten; hoe dierlijke door plantaardige voedingsproducten te vervangen. Dit onderzoek brengt het huidige kennisniveau van de Nederlandse consument over dierlijke en plantaardige voedingsproducten in kaart.

Organisatie
Afdeling
Lectoraat
PartnerAeres Hogeschool Almere
Datum2023-08-12
Type
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk