HBO's largest educational database

A wide variety of subjects

Freely accessible

Share this publication

Het kennisniveau over dierlijke en plantaardige voedingsproducten

een onderzoek naar het verschil in kennisniveau van vier Nederlandse consumentengroepen over dierlijke en plantaardige voedingsproducten

Open access

Het kennisniveau over dierlijke en plantaardige voedingsproducten

een onderzoek naar het verschil in kennisniveau van vier Nederlandse consumentengroepen over dierlijke en plantaardige voedingsproducten

Open access

Summary

Ondanks dat een groot deel van de Nederlanders aangeeft zich zorgen te maken over klimaatveranderingen, volgt momenteel maar een klein deel van de Nederlanders een duurzaam voedingspatroon. Een mogelijke oorzaak hiervan is het ontbreken aan kennis over dierlijke en plantaardige voedingsproducten; hoe dierlijke door plantaardige voedingsproducten te vervangen. Dit onderzoek brengt het huidige kennisniveau van de Nederlandse consument over dierlijke en plantaardige voedingsproducten in kaart.

Organisation
Department
Lectorate
PartnerAeres Hogeschool Almere
Date2023-08-12
Type
LanguageDutch

HBO Kennisbank provides access to the publications of 26 universities of applied sciences

HBO's largest educational database

A wide variety of subjects

Freely accessible