De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

Het grote probleem van start- en scale-ups in food

Het grote probleem van start- en scale-ups in food

Samenvatting

In deze aflevering gaan we in gesprek met Antien Zuidberg. Antien is van oorsprong een levensmiddelen technoloog. Begonnen als product onderzoeker en productontwikkelaar bij o.a. FrieslandCampina. Nu al ruim 17 jaar bij de HAS Green Academy als Lector Design Methoden in Food, waar ze haar creativiteit en nieuwsgierigheid kan inzetten voor research in design.Antien heeft een grote liefde voor methodologieën. Een mooie link met onze host Theo, want HAS en Bamboo Brands hebben afgelopen jaar samen het Consumer Behaviour Lab gelanceerd.In de podcast vertellen ze jullie daar graag meer over deze mooie samenwerking. Zo hebben we het over het helpen van de ondernemers van de toekomst, belang van goed onderzoek, contextueel onderzoek, de intention behaviour gap, wat het levert of vooral kost als je geen onderzoek doet, en nog veel meer…

OrganisatieHAS Green Academy
LectoraatDesign Methoden in Food
Jaar2024
TypeAndersoortig materiaal
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk