De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk

Terug naar zoekresultatenDeel deze publicatie

Vara Humor TV. Lachend naar de top!

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Vara Humor TV. Lachend naar de top!

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Samenvatting

HumorTV is een onderdeel van de omroepvereniging VARA. Het merk wordt ondersteund door een digitaal themakanaal en een website, HumorTV.nl. Op het themakanaal worden comedy’s, humoristische fragmenten en tv-programma’s uitgezonden. Op de website kunnen bezoekers terecht voor fragmenten van cabaret, VARA programma’s, nieuws en de tv-gids en het online bekijken van het digitale themakanaal. De aanleiding voor dit onderzoek lag in de wens van de organisatie om meer bezoekers naar de website te trekken.
Hier is de volgende onderzoeksvraag uit gekomen: Hoe kan de afdeling nieuwe media van de VARA ervoor zorgen dat het merk ‘HumorTV’ sterker in de markt voor aanbieders van humoristische content wordt gezet, wat zich uit in een stijging in de wekelijkse bezoekersaantallen van de website HumorTV.nl?
Om een antwoord op deze vraag te vinden is gebruikt gemaakt van kwantitatief en kwalitatief onderzoek. Hierbij zijn de volgende gebieden onderzocht: de bezoeker, communicatiemiddelen, concurrenten en trends.

Toon meer
OrganisatieHogeschool Utrecht
OpleidingCommunicatiemanagement
AfdelingCommunicatie
Datum2009-06-08
TypeBachelor
TaalNederlands

Op de HBO Kennisbank vind je publicaties van 26 hogescholen

De grootste kennisbank van het HBO

Inspiratie op jouw vakgebied

Vrij toegankelijk