Gezonde voedselomgeving in het medewerkersrestaurant
Nap, L. (Student); Winden, L. van (Student); Verdurmen, A. (Student); Meeuwesen, A. (Student); Roodenburg, A.J.C.; Peppelenbos, H.
Innovation Toolbox
Wansink, J. (Student); Dijk, D. van (Student); Willems, L.; Houben, C.; Zuidberg, A.F.
Goed verpakt
Reintjes, M. (Student); Scholtz, L. (Student); Zuidberg, A.F.; Hezik, G. van
Communication on processed food relating to the way of eating and health
Verhoeven, M. (Student); Asperen, J. van (Student); Kloosterman, M. (Student); Huybers, S.; Roodenburg, A.
Ahead of time
Verhallen, A. (Student); Haaima, L. (Student); Weert, P. van (Student)
Potentiële verduurzamingsmogelijkheden binnen de procesketens van witlof en appels
Renett, C. de (Student); Huynh, J. (Student); Ribbers, S.; Zuidberg, A.F.
Voedselverspillingshotspots binnen de food service systemisch in kaart gebracht
Knaap, I. van der (Student); Bonth, C. de (Student); Zuidberg, A.F.; Verspeek-van der Stelt, A.
Het (on)gezonde aanbod van pizza's in Nederland
Kuppeveld, T.A. van (Student); Roodenburg, A.J.C. (Lector); Milder, I.E.J.; Vossen-Wijmenga, W.P. van der
Pilot gezond genieten
Martens, C. (Student); Swart, S. (Student); Driel, M. van