Communiceren met wedstrijdsporters. Gemeenschappelijk voorlichtingsmateriaal voor de wedstrijdsporters van Voedingsadviesbureau Esther van Etten
Koene, Kiki (Student); Homan, Jasmijn (Student); van Etten, Esther; Nijbroek, Lisa
Dietetics, Building the Future. ‘’Wat zijn vanuit het perspectief van de cliënten met obesitas en comorbiditeit de meest benoemde bevorderende en belemmerende factoren binnen de behandeling’’
Bugter, Katja (Student); Wijnker, Mariska (Student); van der Palen, Linda; Otte, Rebecca; van de Riet , Annemieke
IJsbaart in de zorg. Een mixed-methods onderzoek naar het gebruik van de Nutri-Score en de Nationale Aanpak Productverbetering om het IJsbaart assortiment te verbeteren op het gebied van gezondheid en om potentiële klanten in ziekenhuizen aan te trekken
Sneeuw, Nienke (Student); Egberts, Ciccolina (Student); Keus, Marleen; Baart, Tijn
Bewustwording en gedragsbeïnvloeding bij bestellers van banqueting. Voedselverspilling in banqueting UvA en HvA
van den Bosch, Yuli (Student); Brands, Femke (Student); Mazel, Antonia; Meijer, Guido
Talenten op weg naar de Top. In kaart brengen van de motivatie, kennis en kunde van 15 tot 18-jarige honk- en softballers ter optimalisatie van het voedingspatroon
Doeland , Noah (Student); van Niekerk, Inge (Student); Traa, Arno; Ambergen, Anne-Marijke; Wouters, Mark
De DIEGO-voedingsinterventie. Een procesevaluatie naar de belemmerende en bevorderende onderdelen en hoe deze geoptimaliseerd kunnen worden.
Cohen, Yaël (Student); van der Wekke, Kristie (Student); Tack, Kristen; Kretova, Anna
Vegetarisering als verrijking van het assortiment. Een design thinking onderzoek over het ontwikkelen van een vegetarisch menu.
van Arenthals , Noah (Student); Bierhuizen , Mette (Student); Keus, Marleen; Melman, Bas
Ontwikkeling en acceptatie van vegetarische eiwitrijke maaltijden voor ouderen
Fung, Helena (Student); de Jong, Marisha (Student); Verwijs, Marije; Verlaan, Sjors